Tekil Mesaj gösterimi
Alt 26-02-2010, 20:28   #7 (permalink)
habermerkezi
Super Moderator

habermerkezi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

habermerkezi is on a distinguished road
Alakuş; “Nizip Eğitim Fakültesine Kavuştu''

Nizip Üniversiteliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Alakuş, Nizip Eğitim Fakültesinin kurulduğunu söyledi. Alakuş, yaptığı açıklamada, Nizip Eğitim Fakültesinin, Nizip İlçesine, hayırlı olmasını diledi. Nizip Eğitim Fakültesinin kurulmasına ilişkin kararın Cumhurbaşkanı tarafından onaylandığını ve bugünkü Resmi Gazete\'de yayımlandığını ifade eden Alakuş, Nizip Eğitim Fakültesi resmen kurulduğunu söyledi. Bakanlar Kurulu\'nca 01 Şubat 2010 tarihinde kararlaştırılan ve Cumhurbaşkanlığına yollanan kararname Resmi Gazete\'de yayımlanarak yürürlüğe girdiğini ifade eden Nizip Üniversiteliler Derneği Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Alakuş, kuruluş çalışması tamamlanan ve eğitim öğretime bu sene açılacak olan Eğitim Fakültesinin modern bir bina ve daha iyi şartlarda, ihtiyaç duyulan dallarda eğitim vereceğini söyledi..İbrahim Alakuş, bu konuda emeği geçen Gaziantep Milletvekili Mehmet Sarı’ya, Nizip Belediye Başkanı Hacı Fevzi Akdoğan’a, Gaziantep Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yavuz Coşkun’a, Nizip Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Yaşar Büyükoğlu’na, YÖK Denetleme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Çevikbaş, YÖK Denetleme Kurulu Üyesi Muhittin Şimşek,Rektör Danışmanı Mehmet Özaslana, Nizip Üniversiteliler Derneği Başkanı Derviş Dörtbudak’a ve emeği geçen herkese teşekkür ederim diye konuştu.

Kaynak...
habermerkezi isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla