Tekil Mesaj gösterimi
Alt 15-12-2009, 07:59   #6 (permalink)
müslüm akpek
Yeni Üye

müslüm akpek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

müslüm akpek is on a distinguished road
müslüm akpek - MSN üzeri Mesaj gönder
Alıntı:
Mehmet Hayri Özpolat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Yok yanlış konu acmadım aslında benım demek istediğim şey şudu siyasette yapılan işler nasıl oluyor birinin dayısı varsa o adam bir yerlerde iş başında biz siz neden bir şeylerden hakkımız oldugu halde faydalanamıyoruz acaba bunu anlatmak istedim.
Değerli kardeşim Türkiye'de siyaset bir rant kapısıdır ve artık bir meslek haline gelmiştir, ben inanmıyorum meclisteki milletvekillerinin vatan millet uğruna orada olduklarına, içlerinde tek tük istisna çıksada hemen hemen hepsi çevresine eşine dostuna akrabasına rant sağlıyor, eğer bunu yapmazsa zaten oy alamıyor yani aslında o kişiye oy verenlerde suç siz bile aynısını düşünüyorsunuz, onlara varda bize niye yok diye, Ankara'ya meclise gidin görün her gün yüzlerce hemşeri, milletvekillerinin kapısında iş yada ihale için dolaşıp duruyor, vekil kendi işiyle uğraşamıyor.
Bu işi en düzgün eski cumhurbaşkanımız Sayın Necdet Sezer yapıyordu benim çok samimi olduğum bir arkadaşımın eşinin dayısıdır, Nrcdet bey cumhurbaşkanı seçildiğinde tüm akrabalarını arayıp beni unutun telefonla bile asla benimle görüşmeyeceksiniz demiş ve akrabalarından kimseyi köşke sokmamıştır, böyle siyasetçiler kalmadı artık Necdet bey sonuncusuydu.
İşte Türkiye'de siyaset böyle yapılıyor.
müslüm akpek isimli Üye şimdilik offline konumundadır   Alıntı ile Cevapla